FAQ

Dostava

Kje je moja pošiljka?

Devakam Slovenija vam ponuja možnost sledenja vaši pošiljki z uporabo kode za sledenje, oziroma tracking number. Koda za sledenje vam bo avtomatsko poslana v trenutku, ko špediter prevzame paket na našem podjetju. Če še niste prejeli kode za sledenje v roku 24h, vas prosimo da nas pokličete na 051 389 890.

Preteklo je že nekaj dni, vendar paketa še nisem dobil/-a

Naša ekipa se maksimalno trudi, da dobite paket v roku dveh delovnih dni. V naprej se opravičujemo, če kdaj pride do zamud. Dostikrat število naročil preseže naše kapacitete.

Za dodatne informacije glede vašega naročila:

 

 1. Koda za sledenje paketa vam bo avtomatsko poslana na vaš email naslov maksimalno v 24h od trenutka, ko špediter prevzame vaše naročilo.
 2. Kodo za sledenje vpišite v DPD sistem za sledenje pošiljkam, na tej povezavi.
 3. V kolikor niste prejeli kode za slednje nas konaktirajte na telefonsko številko 051 389 890.

Je možno naročiti izdelke na drug naslov od mojega?

Seveda. Ko boste prišli na blagajno obkljukajte ““.

Moja naročila

Izdelki, ki sem jih prejel ne ustrezajo vsebini mojega naročila

 

V primeru, da izdelki v paketu ne ustrezajo vašem naročilu, vas prosimo, da fotografirate vsebino paketa skupaj z računom in nas kontaktirajte na telefonsko številko 051 389 890.

Pred pošiljanjem tudi samo fotografiramo vsebino vašega paketa, dodtano pa preverimo vsebino s podatkom o teži paketa, ki nam ga pripravi špediter.

Izdelki so se poškodovali med transportom

 

Vsi naši izdelki so pred pošiljanjem bogato zavarovani z mehurčki. Ne glede na vse, se včasih zgodi, da zaradi slabega ravnanja s paketom, se izdelki vseeno poškodujejo. V tem primeru vas prosimo, da:

 • fotografirate neodprt paket, v primeru, da je ta vidno deformiran
 • fotografirajte poškodovane izdelke
 • pošljite dokazno gradivo na info@devakam.si

Akcije in popusti

Videl sem akcijo preko oglasov, vendar je v trgovini več ne najdem

Devakam Slovenija prodaja izdelke Namman Muay po celi Evropi. Včasih se zgodi, da zaloge poidejo tako hitro preden uspemo zaustaviti oglasne kampanje na internetu.

Ekipa devakam.si se vam iskreno opravičuje, če pride do podobnega primera.

Izpolnil sem obrazec za športne klube, vendar nisem dobil še nobene ponudbe oziroma cenika

Če ste izpolnili formular za športna društva in še niste prejeli nobene ponudbe, to enostavno pomeni, da v tem trenutku ne poteka nobena promocija.

Nisem prejel še kupona s popustom na prvi nakup

 

Če ste vpisali vaš email v popup za popust pri prvem nakupu, le-tega pa niste še dobili, vas pozivamo da naredite to še enkrat preko obrazca na naslovni strani. V kolikor tudi to ne gre obstaja možnost, da je z vašim emailom v preteklosti že bilo oddano naročilo preko naše strani.

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani navadno uporabljajo spletne piškotke, ki hranijo podatke o vašem obisku na spletni strani. Tukaj lahko kontrolirate, katere podatke želite, da se beležijo o vas.


Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Woocommer uporabljamo kot platformo za spletno prodajo. Za nakupovalno košarico in procesiranje naročil sta potrebna 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna za delovanje spletne trgovine in ne moreta biti izklopljena.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart
 
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services